Apo Derma proizvodi Esensa Beograd

Apo Derma

Ektoin ekcem gel
Ektoin ekcem gel

Ektoin ekcem gel je proizvod visokog kvaliteta na bazi ektoina koji pomaže kod upalnih procesa na koži.
Posebno se preporučuje za tretman suve i nadražene kože sklone ekcemima.
Ektoin je prirodna supstanca izolovana iz jedne vrste bakterija koja preživljava pod ekstremnim uslovima UV zračenja, temperature i saliniteta, a stabilizuje svoje ćelije sintezom ektoina. Štiti imuni sistem kože i ostvaruje dugotrajan efekat hidratacije. Sprečava gubitak vode posebno kod suve atopične kože, štiteći je tako od perutanja i svraba.

Manuka gel
Manuka gel

Blagotvorna dejstva manuke se vekovima koriste u tradicionalnoj medicini kao pomoć kod infektivnih i upalnih procesa na koži. Osnovni delujući sastojci manuka ulja, triketoni su pokazali veliku efikasnost u borbi protiv bakterija i gljivica. Zahvaljujući njima manuka ulje kada se primeni na koži deluje antiseptično, smanjuje upalu i svrab i pospešuje epitelizaciju. Redovnom upotrebom Manuka gela, apsorbuje se višak masnoće sa kože i pore se održavaju čistim.
Rezultat: koža bez nepravilnosti.

Colpoderm gel AT
Colpoderm gel AT

Colpoderm gel AT je proizvod namenjen tretiranju masne i problematične kože sklone aknama. Redovnom primenom gela koža gubi neprirodni masni sjaj dok zajedničko dejstvo aktivnih komponenti gela vidno smanjuje nastanak akni.

 

 

XiBi spray i gel
XiBi spray i gel

Biljni spray i gel protiv uboda komaraca, za decu i odrasle. Na prirodan način štite kožu od uboda komaraca i insekata. Njihova formula, na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina i limunove trave čini proizvod sigurnim, efikasnim i pogodnim čak i za veoma osetljivu kožu dece. Jednostavni su za primenu, posle nanošenja ne ostavlju fleke i masne tragove.

Herbal Jao gel
Herbal Jao gel

Herbal Jao gel efikasno umiruje upaljenu i iritiranu kožu, nakon uboda komaraca, opekotina, brijanja, depilacije. Sinergistički efekat hamamelisa, kamilice i mente smanjuje crvenilo, osip, svrab i perutanje kože na mestu primene. Ekstrakt hamamelisa ima adstrigentno, protivupalno i regenerativno dejstvo, dok tinktura kamilice deluje umirujuće na kožu. Menta daje prijatan osećaj hlađenja i smanjuje osećaj bola koji se javlja kao posledica iritacije na koži. Herbal Jao gel sadrži pantenol i alantoin koji stimulišu epitelizaciju i regeneraciju oštećene kože.

Aloe vera bioaktivni gel
Aloe vera bioaktivni gel

Aloe vera bioaktivni gel je namenjen za regeneraciju iritirane, oštećene i dehidrirane kože, kao i za dodatnu negu zdrave kože. Ovaj gel zadovoljava sve osnovne potrebe kože,čuva prirodnu pH vrednost kože, hrani je, obezbeđuje balansiranu vlažnost i omogućava koži da normalno „diše“.
Zbog svog regenerišućeg i umirujućeg dejstva, Aloe vera gel je efikasan kod različitih promena na koži: iritacija, infekcija, upala, opekotina, akni, osipa, crvenila i perutanja.
Nanošenjem gela nakon sunčanja sprečava se prevremeno starenje kože, nastajanje bora i fleka.
Koži se vraća sjaj, vlažnost i elastičnost, a dobijena boja ostaje sačuvana znatno duže vreme.

CinkDerm pasta
CinkDerm pasta

CinkDerm pasta sadrži cink oksid i talk koji svojim zajedničkim dejstvom na mestu primene dovode do upijanja sekreta obolele kože i zasušivanja manjih rana. Zbog takvog efekta CinkDerm pasta se primenjuje kao pomoć kod herpesa, ekcema i drugih kožnih promena nastalih kao posledica bakterijskih ili virusnih infekcija.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency