Botanika proizvodi Esensa Beograd

Botanika

Bršljan anticelulit gel
Bršljan anticelulit gel

Bršljan gel predstavlja efikasnu formulu za tretman kože sa celulitom. Bršljan u kombinaciji sa kapsaicinom, poboljšava mikrocirkulaciju, što omogućava bolju razmenu materija sa vezivnim tkivom i eliminaciju viška tečnosti. Bršljan gel redukuje masne naslage, vraćajući koži čvrstoću i elastičnost. Redovnom upotrebom ublažava se izgled pomorandžine kore, a koža postaje zategnutija, nežnija i lepša na dodir.

Veneton forte kesten gel
Veneton forte kesten gel

Veneton forte kesten gel je namenjen za tretman umornih nogu i proširenih vena. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima lokalno poboljšava mikrocirkulaciju, sprečava akumulaciju vode u tkivima, i lokalno oticanje tkiva koje izaziva osećaj težine i napetosti. Escin, ekstrakt divljeg kestena, deluje vazoprotektivno, povećava otpor u kapilarima i olakšava simptome hronične venske insuficijencije. U kombinaciji sa ostalim sastojcima smanjuje upalne procese i pruža brzo osveženje za umorne, bolne i otečene noge.

Veneton forte sprej za vene
Veneton forte sprej za vene

Veneton forte sprej za vene sadrži escin, ekstrakt divljeg kestena, koji u kombinaciji sa ostalim sastojcima eliminiše osećaj teških i otečenih nogu, smanjuje grčeve i bol u listovima i smiruje upalne procese. Jačajući zidove venskih krvnih sudova, olakšava simptome hronične venske insuficijencije.
Veneton forte sprej za vene ne dovodi do iritacije i oštećenja kože. Jednostavan je za primenu, prodire brzo i deluje odmah nakon nanošenja.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency