Burra proizvodi Esensa Beograd

Burra

BURЯA personal skin expert kolekcija predstavlja idealan izbor za negu i dubinsku regeneraciju kože. Formulisana je na bazi kompleksa peptida koji stimulišu metaboličke procese u koži i sintezu ključnih komponenata dermo-epidermalnog spoja. Na taj način se ojačava struktura vezivnog tkiva, sprečavajući ravnanje dermo-epidermalnog spoja koje se javlja sa godinama. Caprooyl Tetrapeptide, biomimetički peptid, efikasno utiče na smanjenje finih linija i bora dajući dugoročne i vidljive rezultate na koži.

Burra Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi
Burra Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi

BURЯA Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi predstavlja anti-age tretman za negu i regeneraciju zrele kože vrata, dekoltea i grudi. Intenzivno podmlađuje kožu vrata i obezbeđuje dugotrajni lifting efekat, čime odlaže invazivne tretmane. Inovativna formulacija dodatno povećava volumen grudi, hrani i neguje kožu lica, delujući antioksidativno u skladu sa fiziološkim potrebama kože. Zahvaljujući dejstvu aktivnih komponenti i visokom antioksidativnom učinku na koži, aktivni principi prodiru u sve slojeve kože – i to bez igle! Tada postepeno otpočinje proces regeneracije, posebno na koži vrata, na ćelijskom i unutarćelijskom nivou. Nakon nanošenja krema, koža ubrzo dobija željenu elastičnost, postaje čvršća i zategnutija.

Burra Active Age Defense Day Cream
Burra Active Age Defense Day Cream

BURЯA Active Age Defense Day Cream (Dnevni krem) namenjen je za svakodnevnu negu i regeneraciju, formulisan da zadovolji specifične potrebe kože ljudi koji su konstantno izloženi negativnom uticaju faktora spoljašnje sredine i stresa.

Burra Active Age Defense Night Cream
Burra Active Age Defense Night Cream

BURЯA Active Age Defense Night Cream (Noćni krem) zahvaljujući bogatoj formulaciji pruža punu dozu energije koja je potrebna za podsticaj regeneracije kože tokom noći.

Burra Active Age Defense Wrinkle Repair Eye Cream
Burra Active Age Defense Wrinkle Repair Eye Cream

BURЯA Active Age Defense Wrinkle Repair Eye Cream predstavlja osnovu anti-age tretmana za negu i regeneraciju područja oko očiju, kao i predela oko usana. Specifičan kompleks peptida efikasno umanjuje pojavu bora i obezbeđuje osetljivoj koži dugotrajnu hidrataciju, čineći predeo oko očiju svetlijim.

Burra Sun cream SPF 30 with ectoin 50ml i Burra Sun cream SPF 50 with ectoin 50ml
Burra Sun cream SPF 30 with ectoin 50ml i Burra Sun cream SPF 50 with ectoin 50ml

Efikasna zaštita kože lica od sunca, bez parabena, mirisa i boja

BURЯA kreme sa zaštitu kože lica od sunca sa SPF30 i SPF50 štite od štetnog UV zračenja u širokom opsegu UVA i UVB uz pomoć kombinacije hemijskih i mineralnih filtera. Zahvaljujući formulaciji sa ektoinom, ši buterom, skvalanom i vitaminom E BURЯA kreme za zaštitu kože lica od sunca, štite od fotostarenja i prevremenog starenja. Ektoin je prirodna supstanca izolovana iz jedne vrste bakterija koja preživljava pod ekstremnim uslovima UV zračenja, temperature i saliniteta, a stabilizuje svoje ćelije sintezom ektoina. Ova supstanca štiti imuni sistem kože i ostvaruje dugotrajan efekat hidratacije.

Zbog formulacije bez parabena, mirisa i boja posebno su prilagođene za osobe sa svetlom, osetljivom i fotosenzitivnom kožom.

Burra Sun Body Milk SPF 15 i Burra Sun Body Milk SPF 30
Burra Sun Body Milk SPF 15 i Burra Sun Body Milk SPF 30

BURЯA Sun mleka za zaštitu kože tela od sunca sa SPF15 i SPF30 štite od štetnog UV zračenja u širokom opsegu UVA i UVB uz pomoć kombinacije hemijskih i mineralnih filtera. Formulisani su na bazi ektoina, ši butera, skvalana i vitamina E. Ektoin kao prirodna supstanca doprinosi zaštiti imunog sistema kože i dugotrajnoj hidrataciji.

Burra BB Active Care (Tonirani krem)
Burra BB Active Care (Tonirani krem)

BURЯA BB Active Care (Tonirani krem) sa SPF 10, je jednostavno i potpuno rešenje za zdrav i blistav izgled kože. Formulisan je na bazi inovativnih Inkapsuliranih pigmenata- BioGenic Magicolor. Ovi pigmenti se aktiviraju utrljavanjem na površini kože, čime se obezbeđuje savršeno ujednačen ten, bez efekta maske ili težine na licu.
Dostupan je u tri nijanse: light, medium i dark.

Burra Pure Active Care Micelarni losion
Burra Pure Active Care Micelarni losion

BURЯA Pure Active Care Micelarni losion je idealno sredstvo za temeljno i nežno skidanje šminke i čišćenje lica. Zahvaljujući aktivnim sastojcima ove formulacije, koža lica je očišćena, hidrirana  i osvežena, bez iritacija.

Burra Body Milk
Burra Body Milk

BURЯA Body Milk namenjen je potpunoj nezi i zaštiti normalne do suve kože.
Formulisan na bazi ši butera, kakao butera, arganovog ulja, skvalana i bademovog ulja, obnavlja hidrolipidni film na površini kože, poboljšava njenu strukturu i izgled, a koža postaje glatka, nežna i elastična.

Burra Natural mineral deodorant roll-on 50ml
Burra Natural mineral deodorant roll-on 50ml

Prirodni mineralni dezodorans bez aluminijuma

BURЯA Natural mineral deodorant roll-on je efikasan dezodorans koji pruža prirodnu zaštitu od neprijatnih mirisa i obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine na koži. Na bazi trietil citrata i sode bikarbone sa ekstraktima aloje i hamamelisa sa mineralima morske soli. Zahvaljujući formulaciji sa trietil citratom, prirodnim dezodoransom, koji stvara nepovoljne uslove za razmnožavanje bakterija i razgradnju produkata znoja BURЯA Natural mineral deodorant roll-on ne remeti fiziološke procese znojenja, a štiti od neprijatnih mirisa.
Brzo se suši na koži, ne lepi se, efikasan je i bezbedan. Zbog njegove formulacije bez aluminijuma, alkohola i parabena pogodan je za sve tipove kože, a posebno za osetljivu kožu. Preporučujemo ga svima vama koji brinete o svom zdravlju.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency