Celasa Brusnica proizvodi Esensa Beograd

Celasa Brusnica

Celasa Brusnica sadrži suvi ekstrakt severno-američke brusnice, čija je delotvornost kao prirodnog uroantiseptika potvrđena brojnim studijama. Proantocijanidi poreklom iz ploda brusnice, sprečavaju vezivanje bakterija, pre svega bakterije Escherichia coli, za ćelije epitela urinarnog trakta. Na taj način urin ih lakše eliminiše iz tela. Proizvodi kolekcije Celasa Brusnica su se pokazali naročito efikasnim kod urinarnih infekcija koje se stalno vraćaju. Novija istraživanja su pokazala da sastojci iz brusnice deluju na još jednu veoma upornu bakteriju Helicobacter pylori, koja je u najvećem broju slučajeva uzročnik pojave čira na želucu.

Celasa Brusnica juce
Celasa Brusnica juce

Celasa Brusnica juice je koncentrat namenjen za pravljenje napitka koji se preporučuje osobama kojima je konformnija primena tečnih oblika u odnosu na gutanje kapsula, kao i starijim osobama i deci.


 

Celasa Brusnica kapsule blister
Celasa Brusnica kapsule blister

Formulisanjem kapsula koje sadrže suvi ekstrakt brusnice, sačuvana je stabilnost i efikasnost brusnice, a izbegnut je kiselkast ukus ovog ploda koji potiče od velike količine vitamina C prisutnog u njemu.

 

Celasa Brusnica čaj
Celasa Brusnica čaj

Brusnica čaj sadrži suvi ekstrakt severno - američke brusnice, cvet hibiskusa i šipurak. Aktivni sastojci šipurka i cveta hibiskusa deluju diuretično. Zajedničko dejstvo sastojaka čaja omogućava eliminaciju bakterija putem urina i na taj način sprečava razvoj urinarnih infekcija.

 

 

Celasa Brusnica oriblete
Celasa Brusnica oriblete

Stomatološka istraživanja su pokazala da skup jedinjenja prisutnih u plodu brusnice sprečavaju nakupljanje bakterija u usnoj šupljini i na taj način onemogućavaju nastanak zubnog plaka i parodontalnih bolesti. Brusnica oriblete ne sadrže šećer.

 

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency