Dr Plant proizvodi Esensa Beograd

Dr Plant

NailProtect gel protiv gljivica
NailProtect gel protiv gljivica

NailProtect gel protiv gljivica je proizvod formulisan na bazi efikasnih prirodnih antimikrobnih sastojaka u bioadhezivnoj gel podlozi. Sadrži inovativnu aktivnu supstancu na bazi estara mlečne kiseline dobijenih iz 100% prirodnih izvora u kombinaciji sa trietil citratom, prirodnim antibakterijskim sastojkom.  Sadrži i etarsko ulje čajnog drveta, poznati bezbedni prirodni antiseptik, bogatog sastava (monoterpeni, seskviterpeni, cineol…) što čini gel efikasnim i protiv bakterija i gljivica. Zahvaljujući potvrđenoj efikasnosti u borbi protiv izazivača atletskog stopala, gljivica na noktima i pratećih neprijatnih mirisa, ova kombinacija aktivnih sastojaka predstavlja prirodnu alternativu različitim agresivnim sintetskim antimikrobnim sredstvima. Anjonska svojstva aktivne supstance obezbeđuju bolje vezivanje za nokatnu ploču kao i za kožu oko noktiju što pruža dugotrajnu, višečasovnu efikasnost ovog proizvoda.

Dr Plant - Shea Butter medicinski krem za ruke
Dr Plant - Shea Butter medicinski krem za ruke

Dr Plant Shea Butter medicinski krem za ruke formulisan na bazi Shea buttera, intenzivno neguje kožu,  omekšava je i obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju. Nanošenjem na kožu stimuliše prirodne mehanizme koji joj pružaju zaštitu od spoljnih uticaja i isušivanja, čineći je mekom i nežnom. Krem je prijatnog mirisa, brzo se apsorbuje, ne ostavljajući mastan trag.

Panten mast
Panten mast

Panten mast, formulisana na bazi masnih materija, obezbeđuje koži neophodne hranljive materije, daje joj glatkoću i sjaj i povećava elastičnost. Na nivou zdrave kože, ima ulogu u očuvanju njene pravilne funkcije, dok kod oštećene ili iritirane kože, stimuliše regenerativne procese i smiruje upalne promene. Vezujući vodu, pantenol koži daje neophodnu vlažnost i mekoću i pospešuje njenu epitelizaciju.
Namenjena je potpunoj nezi i zaštiti svih tipova kože bez obzira na njenu starost. Štiti i neguje nežnu dečiju kožu kao i kožu sa posebnim potrebama.

Borovit krem
Borovit krem

Borovit krem ima blago antiseptično delovanje i namenjen je za ublažavanje manjih iritacija na koži. Borovit krem neguje kožu, pospešuje njenu epitelizaciju, pomaže kod opekotina, ojeda, perutanja i  isušene kože.  Preparat je obogaćen vitaminom E koji pomaže obnavljanje, hidrataciju i zaštitu kože.
Primenom Borovit krema koža je meka, glatka i elastična.

Melem za bradavice
Melem za bradavice

Dr Plant Mammy Melem za bradavice ublažava bolne i ispucale ragade na bradavicama dojilja, koje brze zarastaju zahvaljujući biljnim uljima i pantenolu, sastojcima koji su bezbedni za mamu i bebu. Bioadhezivna podloga sa lutrolom, obezbeđuje duži i bolji kontakt delujućih supstanci i površine kože, što rezultira brzom epitelizacijom i prijatnim osećajem nakon nanošenja.
Kontinuiranom primenom u trudnoći melem sprečava pucanje bradavica do kojeg dolazi usled naglog rasta dojki u trudnoći i početku dojenja.
Melem sadrži birani kompleks prirodnih ulja koja pomažu u prevenciji oštećenja bradavica i održavanju kože nežnom, vitalnom i zdravom.

Dr Plant Pantenol sprej 5%  100 ml
Dr Plant Pantenol sprej 5% 100 ml

Pantenol sprej je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Jednostavno se nanosi i ne zahteva direktan kontakt sa promenom na koži. Pantenol sprej sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, kose i  noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Pantenol sprej štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i protivupalno. Ublažava crvenilo i iritaciju kože, naročito nakon njenog izlaganja suncu.

Dr Plant Pantenol  rastvor 5%  125 ml
Dr Plant Pantenol rastvor 5% 125 ml

Pantenol rastvor sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože,sluzokože, kose i  noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Pantenol rastvor štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i antiinflamatorno. Ublažava crvenilo i iritaciju kože, naročito nakon njenog izlaganja suncu. Pantenol rastvor je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Razblažen destilovanom vodom u odnosu 1:5 koristi se za ispiranje sluznica i oštećene kože.

Bubi bed spray
Bubi bed spray

Dr Plant Aseptan clean Bubi bed spray je proizvod namenjen suzbijanju i uništavanju grinja. Prskanje spreja na meke delove nameštaja, tepihe, zavese, dušeke i posteljinu predstavlja efikasan način u eliminisanju grinja i kontrolisanju njihovog ponovnog nastajanja. On prodire u dublje slojeve ležaja, gde grinja ima najviše.

Air spray
Air spray

Dr Plant Aseptan clean Air spray je sredstvo za dezinfekciju i čišćenje svih vrsta klima uređaja.
Upotrebom spreja uklanjaju se prašina, spore bakterija i gljivica, virusi, alergeni i neutrališu svi neprijatni mirisi.

Dr Plant gel za suvo pranje ruku
Dr Plant gel za suvo pranje ruku

Dr Plant antibakterijski gel za suvo pranje ruku je odličan preparat, neophodan kako za održavanje redovne higijene ruku tako i za sprečavanje svih infekcija koje se prenose tim putem. Može se koristiti više puta u toku dana, prijatnog je mirisa, ne masti kožu i ne isušuje je.

 

Dr Plant Aseptan spray
Dr Plant Aseptan spray

Dr Plant Aseptan spray  je tečno antiseptično - dezinfekciono sredstvo u spreju, sa delovanjem na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse, alge i gljivice. Dr Plant Aseptan spray je 0,1% vodeni rastvor benzalkonijum hlorida, koristi se bez predhodnog razblaživanja i potpuno je bezbedan za svakodnevnu primenu.

 

Dr Plant Aseptan
Dr Plant Aseptan

Dr Plant Aseptan je tečno dezinfekciono sredstvo, izuzetno efikasno u borbi protiv mikroorganizama kao glavnih izazivača bolesti. Obezbeđuje savršenu higijenu, a istovremeno pruža imaksimalnu bezbednost prilikom upotrebe.

 

Dr Plant Panten cream gel
Dr Plant Panten cream gel

Dr Plant Panten cream gel je preparat namenjen za negu i zaštitu zdrave, kao i za  regeneraciju suve, ispucale i alergijskim reakcijama izmenjene kože. Dr Plant Panten cream gel je formulisan tako da se lako razmazuje, a nakon njegove primene koža je hidrirana, nežna i elastična. D-pantenol prisutan u krem gelu omogućava regeneraciju kože, maslinovo i nevenovo ulje hidriraju kožu i smiruju upalne procese na njoj, dok vitamin E štiti kožu od štetnog dejstva slobodnih radikala. Preparat je namenjen za sve generacije i sve tipove kože.

Dr Plant 10% urea
Dr Plant 10% urea

Dr Plant 10% urea krem se koristi za negu suve, zadebljale i ispucale kože. Zahvaljujući svom sastavu krem brzo prodire u dubinske slojeve kože i čini je znatno mekšom. Urea  hidrira kožu i sprečava njeno isušivanje i pucanje. Koncentracija uree u preparatu je optimalna za regeneraciju i uklanjanje odumrelih površinskih ćelija kože.

 

Dr Plant puder za stopala
Dr Plant puder za stopala

Dr Plant puder za stopala čuva zdravlje kože vaših stopala i sprečava prekomerno znojenje nogu. Benzoeva kiselina sadržana u Dr Plant puderu deluje kao moćan antimikotik sprečavajući pojavu i razvoj čestih i upornih gljivičnih infekcija. Redovnom upotrebom Dr Plant pudera za stopala pružate maksimalnu negu i zdravlje vašim stopalima.

 

Dr Plant antibakterijski sapun 500ml i 1000ml
Dr Plant antibakterijski sapun 500ml i 1000ml

Dr Plant antibakterijski tečni medicinski sapun je blago sredstvo za dubinsko čišcenje kože. Antibakterijsko svojstvo sapuna omogućava temeljno čišcenje kože sklone aknama, otklanjajući prekomernu masnoću i oslobađajući pore. Ne isušuje kožu i čuva njenu prirodnu vlažnost. Nakon pranja koža ostaje glatka i meka. Može se koristiti za svakodnevno čišcenje svih tipova kože. Pogodan za celu porodicu.

Dr Plant antibakterijski sapun aloe vera 500ml i 1000ml
Dr Plant antibakterijski sapun aloe vera 500ml i 1000ml

Dr Plant antibakterijski tečni sapun sa dodatkom ekstrakta Aloe vere je neutralan sapun koji temeljno čisti, istovremeno neguje kožu i čuva njenu prirodnu vlažnost. Aloe vera deluje kao prirodan antiseptik  i veoma efikasno sredstvo za revitalizaciju. Može se koristiti za svakodnevno pranje kože lica i tela. Ne isušuje kožu. Pogodan za celu porodicu.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency