Harmony proizvodi Esensa Beograd

Harmony

Fiber Glucomannan
Fiber Glucomannan

Fiber Glucomannan je proizvod namenjen osobama koje žele da smanje telesnu težinu i preoblikuju telo na prirodan i zdrav način. U svom sastavu sadrži standardizovani ekstrakt glukomanan vlakana kao glavnu aktivnu komponentu i visok sadržaj eritritola, bezkalorijskog zaslađivača. Glukomanan vlakna imaju sposobnost bubrenja u želucu povećavajući volumen čak 50 puta i tako stvaraju osećaj sitosti, čime su potrebe za hranom smanjene. U digestivnom traktu vežu masti i ugljene hidrate i otežavaju njihovu apsorpciju, čime pozitivno utiču na preoblikovanje figure tela.

Stevia Zero Cal Coffee 3in1
Stevia Zero Cal Coffee 3in1

Stevia Zero Cal Coffee 3 in 1 je prva instant kafa sa prirodnim zaslađivačem Stevia, koji je jedina prirodna zamena za šećer. Ovaj proizvod kombinuje visoko kvalitetnu kafu i mleko, sa prirodnim slatkim ukusom. Ljubiteljima kafe pruža jedinstveno zadovoljstvo: manje kalorija, više uživanja.

Stevia Zero Cal
Stevia Zero Cal

Stevia Zero Cal je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Preporučuje se za svakodnevnu primenu kod dijabetičara, osoba na dijetama i svima koji vode računa o svom zdravlju.

Pure Himalaya salt - Kamena so krupna i sitna
Pure Himalaya salt - Kamena so krupna i sitna

Himalajska so je najdragocenija so na svetu sa velikim baznim uticajem, poboljšava apsorpciju i varenje hrane i eliminiše toksine. Za razliku od rafinisane kuhinjske soli, mnogo se brže metaboliše i ne povećava koncentraciju natrijuma i kalijuma u krvi, a samim tim ne dovodi do povišenog krvnog pritiska. Sadrži minerale: magnezijum, kalijum, bakar, gvožđe… ukupno oko 84 mikroelemenata koji daju najviši kvalitet, najbolju boju i najčistiji ukus. Ukus Himalajske soli je suptilan i nežan, daje prefinjen slojevit ukus hrani, i nema gorčinu kao bela so.

Gorki joni za opuštanje
Gorki joni za opuštanje

Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki.
Magnezijum hlorid deluje umirujuće na nerve i podstiče dobar, miran san. San se javlja brže i nije isprekidan, a smanjuje se i napetost nakupljena tokom dana. Zbog snažnog opuštajućeg efekta koristi se i kod glavobolja i migrena. Pomaže i kod tenzione glavobolje, koja često prati predmenstrualni sindrom. Magnezijum hlorid posebno blagotvorno deluje kod mišićnog bola ili grča. Kupka se preporučuje  za smirenje, hiperaktivnost (prirodni sedativ) i detoksikujuće tretmane.

Rehydrosal
Rehydrosal

Rehydrosal je namenjen za pripremu rastvora koji se koristi kod lake i srednje teške dehidracije organizma usled dijareje, opekotina i povraćanja. Preporučuje se u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih i u svim drugim stanjima koja su praćena povećanim potrebama za vodom i elektrolitima (priprema bolesnika za rendgenska i endoskopska ispitivanja debelog creva). Rehydrosal ima prijatan ukus banane.

Harmony Fruktodial
Harmony Fruktodial

Harmony Fruktodial-100 % prirodni voćni šećer koji predstavlja adekvatnu zamenu za običan sećer u svakodnevnoj ishrani. Upotrebljava se za zaslađivanje hrane i napitaka.
Fruktodial je zaslađivač koji ima nutritivnu vrednost gotovo istu kao običan šećer, ali se u ishrani koristi u manjim količinama (2/3 šolje fruktoze zamenjuje 1 šolju šećera).
Nakon konzumiranja ne dovodi do naglog skoka šećera u krvi, razgrađuje se brzo i insulinski nezavisno. Prvenstveno se preporučuje dijabetičarima i osobama na dijetama.

Harmony kalijumova so
Harmony kalijumova so

Harmony kalijumova so-sa niskim sadržajem natrijuma i povećanim sadržajem kalijuma. Koristi se u svakodnevnoj ishrani, umesto kuhinjske soli. Obezbeđuje zdraviji način ishrane, izbalansiran unos elektrolita i dovodi do sniženja povišenog krvnog pritiska. Prekomerni unos NaCl, koji je glavni sastojak obične kuhinjskoj soli, vremenom dovodi do povećanog krvnog pritiska. Odgovarajuć odnos Na i K, odnosno smanjenje unosa Na i povećan unos K je jedna od prvih mera koja se primenjuje u lečenju hipertenzije. K je u organizmu na trećem mestu po zastupljenosti i bitan je za prenos nervnih impulsa, sniženje krvnog pritiska i regulaciju balansa vode, uklanjanje kiseline iz zglobova, smanjenje njihove ukočenosti i smanjenje grčenje mišića.

Harmony Multivitamin granule
Harmony Multivitamin granule

Multivitamin-Granule za pripremu multivitamisnskih napitaka sa prirodnom aromom narandže i marakuje. Sadrže kombinaciju 10 vitamina uključujući i biotin(vitamin B7), koji je neophodan za zdravlje i mladalački izgled kože, kose i noktiju.
Svakodnevna primena Multivitamina pomaže pravilno funkcionisanje i jača odbrambene spospbnosti organizma.

Harmony Maticni mlec sa vitaminom C
Harmony Maticni mlec sa vitaminom C

Matični mleč sa vitaminom C-granule za pripremu zdravog napitka. Matični mleč predstavlja ekskluzivnu hranu matice tokom celog života, koja živi 40 puta duže od drugih pčela. Koncentrat je vitamina B, C, D, E, minerala, amino kiselina, esencijalnih masnih kiselina i mnogih drugih antibakterijskih supstanci. Čudesna kombinacija sastojaka je neophodna za pravilan rast, razvoj i normalno funkcionisanje ljudskog organizma. Kao bogat izvor prirodnog vitamina B deluje na poboljšanje stanja kože i kose. Poboljšava fizičke i mentalne sposobnosti organizma i povećava otpornost na stres. Kao izvor vitalnosti, preporučuje se ljudima svih životnih dobi, a prvenstveno deci, starijima, sportistima, ljudima izloženim stresu...

Harmony total fiber
Harmony total fiber

Harmony total fiber-rastvorna biljna vlakna koja doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma i brzo vraćaju izgubljenu energiju.
Rastvorna biljna vlakna brzo stvaraju osećaj sitosti i obuzdavaju prejedanje, što na duže staze utiče na smanjenje telesne mase.
Snižavaju nivo holesterola i triglicerida u krvi. Vezuju holesterol i žučne kiseline i pospešuju njihovu eliminaciju, što dovodi do sinteze žučnih kiselina iz endogenog holesterola i do smanjenja nivoa lošeg LDL holesterola u krvi.
Kontrolišu nivo šećera u krvi i smanjuju oscilacije u sekreciji insulina nakon obroka. Dovodeći u ravnotežu nivo insulina, pomažu da telo manje skladišti masti, prvenstveno na onim mestima gde se najviše nakupljaju. Dugoročnim uzimanjem smanjuje se rizik od dijabetesa i drugih hroničnih bolesti.
Vlakna poboljšavaju stanje digestivnog trakta. Kod dijareje, deluju kao prebiotik, pomažu razvoj probiotskih sojeva u interstinalnoj mikroflori. Takođe, vezuju za sebe tečnost i izbacuju je sa toksinima iz organizma. Mogu se uzimati redovno, nema opasnosti od stvaranja navike.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency