HemoVital proizvodi Esensa Beograd

HemoVital

Kanabis kapsule
Kanabis kapsule

Kanabis kapsule sadrže kao osnovni aktivni sastojak ulje iz semena konoplje, koje je bogato linolnom i alfa-linoleinskom kiselinom, najvažnijim omega -6 i omega-3 polinezasićenim masnim kiselinama. Optimalan odnos ovih kiselina u ishrani je važan za održavanje zdravlja srca i krvnih sudova, u snižavanju holesterola i visokog krvnog pritiska. Značajan sastojak ulja semena konoplje je gama linolenska kiselina (GLA), vrlo retka i hranljiva, koju nalazimo jedino u majčinom mleku što ukazuje na visok potencijal u prevenciji i jačanju otpornosti tela na infekcije. Uz sve to sadrži veliki broj vitamina i minerala, uključujući i fosfor, kalcijum, kalijum, magnezijum, cink, gvožđe, bakar, jod i vitamine E, C, B1, B2, B3 i B6.

Ruska Caga kapsule i sirup
Ruska Caga kapsule i sirup

Čaga (Inonotus obliquus Hymenochaetaceae) je gljiva koja raste kao parazit najčešće na drvetu breze.  Raste u šumama širom Rusije, Severne i Istočne Evrope kao i u Koreji. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, raznih zapaljenskih bolesti, dijabetesa, reumatoidnog artritisa i za opšte podmlađivanje organizma. Zbog svoje lekovitosti nazvana je moćna gljiva. Pomaže održavanju zdrave prirodne ravnoteže (chi), daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Danas se sa čagom sprovode mnoga istraživanja koja potvrđuju njena pozitivna svojstva za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma.

Apricovit kapsule
Apricovit kapsule

Apricovit kapsule su snažan aktivator imunog sistema. Sadrže amigdalin iz ekstrakta semena kajsije (vitamin B17), ginseng (žen- šen) i vitamin C koji pomažu kod iscrpljenosti i pada imuniteta, štite ćelije od oksidativnog stresa i poboljšavaju opšte stanje organizma. Ekstrakt korena žen-šena (ginsenga) u Apricovit kapsulama poboljšava mentalne i fizičke kapacitete u slučajevima slabosti, iscrpljenosti, premora, gubitka koncentracije i tokom perioda rekonvalescencije. Doprinosi odbrambenim snagama organizma prema egzogenim faktorima štetnih hemijskih agenasa. Utiče na bolju spremnost organizma na sve stresogene faktore, koji su uzrok mnogih oboljenja i neravnoteže u organizmu. Vitamin C je važan antioksidans, koji štiti organizam od slobodnih radikala i obezbeđuje pravilno funkcionisanje imunog sistema. 

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency