Shape Up proizvodi Esensa Beograd

Shape Up

Zip Coffein Direct
Zip Coffein Direct

Zip Coffein Direct formulisan na bazi kofeina, poboljšava kognitivne sposobnosti (pamćenje, razmišljanje, koncentraciju) i smanjuje osećaj zamora. Kofein, kao stimulans centralnog nervnog sistema, povećava koncentraciju i pažnju tokom sportova izdržljivosti, dok tokom treninga snage, pokreće kontrakcije skeletnih mišića. Zip Coffein Direct je obogaćen jonima natrijuma, magnezijuma i kalijuma, koji doprinose savladavanju svih fizičkih, ali i mentalnih napora.

100% Whey proteini
100% Whey proteini

Zahvaljujući bogatom izvoru esencijalnih aminokiselina, Shape Up Whey protein predstavlja idealan dodatak ishrane sportistima. Neophodan je i nezamenjljiv izvor proteina za pre i posle treninga jer su mišići tada najviše podložni razgradnji i treba ih dodatno nahraniti.

dostupan u dva ukusa: Malina i Panna Cotta

L- carnitine 500
L- carnitine 500

Koliko je važan unos L-karnitina?
U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor. Tokom sportskih aktivnosti L-karnitin povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma i pomaže mu da prebrodi trening. Telo se oslanja više na masti za dobijanje energije, tako štedi glikogen i to zajedno sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, produžava i povećava kapacitet vežbanja pre pojave zamora.
L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.
L-karnitin stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.

www.hydrostar.rs

HydroStar
HydroStar

Prašak za pripremu napitka za rehidraciju sportista sa aromom mandarine
Napitak predstavlja idealnu kombinaciju glukoze i elektrolita koja obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti.
Preporučeno od Udru
ženja za medicinu sporta.

www.hydrostar.rs

Aqua ice complex gel i spray
Aqua ice complex gel i spray

Aqua Ice Complex gel i sprej zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomažu kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postižu optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluju na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kostima. Odmah nakon primene daju dugotrajan osećaj hlađenja, a tegobe su  znatno ublažene. Upotrebom ovih preparata postiže se i antiinflamatorno dejstvo na mestu primene.

Aqua Ice complex roll-on
Aqua Ice complex roll-on

Aqua ice complex roll-on se koristi kao pomoć za ublažavanje bolova i otoka nastalih kao posledica nagnječenja i iščašenja, kod sporstkih povreda, išijasa, lumbaga, neuralgija, artritisa. Etarsko ulje zimzelena prisutno u Aqua ice complex roll on-u, deluje antiinflamatorno, spazmolitički i analgetski; sinergizmom sa etarskim uljem mente veoma brzo postiže učinak uz prijatan lokalni osećaj hlađenja. Nanošenje uz pomoć roll on kuglice, čini proizvod lako razmazivim i prijatnim za kožu.

Šejker
Šejker

Shape up Šejker je idealan izbor za penušasto pripremanje osvežavajućeg napitka kao i za sportska pića. Zahvaljujući specijalnom dizajnu omogućeno je brzo mešanje koje razbija i najsitnije grudvice.

Lako se pere i praktičan je za upotrebu.

Shape up Šejker
Shape up Šejker

Shape up Šejker je idealan izbor za penušavo pripremanje osvežavajućih napitaka kao i za sportska pića. Visoko kvalitetna, patentirana spirala je napravljena od najkvalitetnijeg hirurškog nerđajućeg čelika. Izvanredni rezultati miksovanja i veoma lako čišćenje su zagarantovani zahvaljujući visokoj fleksibilnosti i modernom dizajnu.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency