Touch premium ulja za masažu proizvodi Esensa Beograd

Touch premium ulja za masažu

Touch Premium kolekciju čine specijalno formulisana ulja za masažu koja u svom sastavu sadrže isključivo ulja biljnog porekla, koja za razliku od mineralnih, ne zatvaraju pore i omogućavaju koži da diše.  Osnovu čini sojino kozmetičko ulje, koje zahvaljujući vitaminima, mineralima, lecitinu i masnim kiselinama omogućava pravilno funkcionisanje ćelija kože i doprinosi njenom zdravom i negovanom izgledu. Dodatnu negu i zaštitu koži, obezbeđuju ulja argana, badema i susama.  Izrazito su bogata vitaminima, naročito vitaminom E, koji je moćan prirodni antioksidans. Argan ulje, poznato i kao „Marokansko zlato“ se vekovima koristi za negu lepote. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje učestvuju u obnavljanju oštećenih ćelijskih struktura, sprečavaju isušivanje kože i gubitak elastičnosti. Preporučuje se za negu suve, neelastične kože i ublažavanje strija i ožiljaka. Susamovo ulje se dobro apsorbuje kroz kožu, pomaže u eliminaciji toksina, jač a imunitet i poboljšava cirkulaciju. 
Touch Premium ulja, hrane kožu, hidriraju je, čine mekšom i zategnutijom. Ublažavaju već postojeće nepravilnosti i bore, štite je od daljih oštećenja i time sprečavaju prerano starenje. Pospešuju cirkulaciju, što pozitivno utiče na pokretljivost i otklanjanje bolova u mišićima i zglobovima. Dobro se razmazuju, brzo upijaju, pogodna su kako za primenu u salonima, tako i za kućnu upotrebu.

Anticellulite HOT ulje za masažu
Anticellulite HOT ulje za masažu

Anticellulite HOT ulje za masažu doprinosi razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog tkiva, ublažava efekat „pomorandžine kore“ i koža postaje zategnutija. Dovodi do prijatnog efekta zagrevanja čime se poboljšava lokalna mikroirkulacija, pozitivno deluje na pokretljivost zglobova i ublažavanje bolova u mišićima.

Anticelullite COLD ulje za masažu
Anticelullite COLD ulje za masažu

Anticelullite COLD ulje za masažu doprinosi razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog tkiva, ublažava efekat „pomorandžine kore“ i koža postaje zategnutija. Pruža prijatan osećaj hlađenja zbog čega se ulje preporučuje i za masaže tokom i nakon sportskih aktivnosti.

Bol -relax ulje za masažu
Bol -relax ulje za masažu

Bol -relax ulje za masažu sa etarskim uljima ruzmarina i lavande namenjeno je za opuštanje tela, ublažavanje napetosti, grčeva i bolova u mišićima. Stimuliše cirkulaciju, ublažava otoke, povećava pokretljivost i otklanja posledice povreda i premora mišića.

Antistress ulje za masažu
Antistress ulje za masažu

Antistress ulje za masažu sa mirisom grožđa ima umirujuća svojstva, utiče na bolje opuštanje i uspostavljanje psiho-fizičke ravnoteže. Smanjuje nervnu napetost, popravlja raspoloženje i oslobađa od stresa koji su posledica ubrzanog tempa života i svakodnevnih obaveza.  U kombinaciji sa relaks masažom pomaže da se opet uspostavi sklad tela i duše.

Lipo-detox ulje za masažu
Lipo-detox ulje za masažu

Lipo-detox ulje za masažu sadrži jedinstven aromaterapijski kompleks limuna što ga čini pogodnim za manuelnu drenažu i oslobađanje toksina iz organizma.

Refresh ulje za masažu
Refresh ulje za masažu

Refresh ulje za masažu sa mirisom narandže namenjeno svakodnevno opuštanje i relaksaciju. Primenom nakon napornog dana deluje osvežavajuće, oslobađa od umora, otklanja napetost i vraća izgubljenu energiju.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency