Celasa MemoriAktiv i ReAktiv proizvodi Esensa Beograd

Celasa MemoriAktiv i ReAktiv

ReAktiv Q - Povećajte energiju na pravi način
ReAktiv Q - Povećajte energiju na pravi način

Sinergija dva moćna antioksidansa resveratrola i koenzima Q10.
Odavno je poznato da je za „Francuski paradoks“ odgovorno kvalitetno crveno vino koje je bogato resveratrolom, antioksidansom iz grupe polifenola. U ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans-resveratrol koji je biološki najaktivniji. On štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala, sprečava njihovo oštećenje i usporava njihovo starenje. Održava zdravlje kapilara, jača zid kapilara i vena i povoljno utiče na tonus krvnih sudova. Ispoljava i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući svemu tome, resveratrol doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema.
Koezim Q10, pored toga što pruža zaštitu od slobodnih radikala, neophodan je za proizvodnju energije u ćelijama. Prisutan je u mitohondrijama svih ćelija, ali se njegova količina godinama smanjuje, naročito u onim organima koji imaju povećanu potrebu za energijom poput srca, pluća, jetre, bubrega. Takođe, poboljšava fukciju srčanog mišića i mozga. Koenzim Q10 sadržan u kapsulama poreklom je od renomiranog japanskog proizvođača i dobijen je polusintezom iz kvasca, pa ga mogu koristiti i vegetarijanci.

MemoriAktiv - Cuva memoriju
MemoriAktiv - Cuva memoriju

Sinergija „ Francuskog paradoksa“ i tradicionalne kineske medicine

Poznato da je za „Francuski paradoks“ odgovorno kvalitetno crveno vino koje je bogato resveratrolom, antioksidansom iz grupe polifenola. U MemoriAktiv kapsulama je prisutan trans-resveratrol, poreklom iz suvog ekstrakta biljke Polygonum cuspidatum, koji je biološki najaktivniji. Kao antioksidans, na ćelije prvenstveno deluje tako što ih štiti od dejstva slobodnih radikala, sprečava pojavu oštećenja i usporava njihovo starenje. Ima izuzetno povoljan efekat na kardiovaskularni sistem. Štiti endotelne ćelije od LDL oksidacije, povećava produkciju vazodilatatora azot monoksida i smanjuje ekspresiju vazoaktivnih peptida, tako održava zdrave kapilare, jača zid kapilara i vena i povoljno utiče na tonus krvnih sudova. To uključuje i cerebralne krvne sudove, što dovodi do poboljšanja moždane cirkulacije.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency