Esensa Beograd o_nama

O nama


NAŠ MOTO: NE ČEKAMO DA SE STVARI DESE, SAMI KREIRAMO PROMENE

   


ESENSA je društvo za proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i kozmetike. Osnovana je 2002. godine kao proizvodnja u okviru  FARMALOGIST-a, a od 2007. godine posluje pod nazivom ESENSA d.o.o. i 100% je u privatnom vlasništvu.


Paletu od preko 200 proizvoda prate nova stručna saznanja uz uvažavanje potreba korisnika.  Esensini proizvodi su jedinstvene formulacije nastale kao rezultat sopstvenog razvoja, utemeljenog na znanju i iskustvu, u kombinaciji sa dokazanim tehnologijama.

Kvalitet proizvoda, poverenje, zadovoljstvo kupaca i naših poslovnih partnera su naša definicija uspeha. Želja nam je da budemo lideri na tržištu prvenstveno u interesu potrošača.

Esensa je kod sertifikacionog tela SGS, sertifikovala sisteme upravljanja kvalitetom prema zahtevima ISO 9001:2008, SGS Certificate No. CH08/0344 za razvoj i proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i sredstava opšte namene i ISO 22000:2005, SGS Certificate No. CH11/0296 za proizvodnju dijetetskih suplemenata. Neki od naših proizvoda iz programa medicinskih sredstava, poput Marisola dobili su CE znak i izvoze se na tržište EU. Esensa poseduje HALAL sertifikat za 14 proizvoda iz svoje palete.

Esensin brend Marisol je dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2011“.

Najpoznatiji ESENSINI brendovi:

 

Proizvodi iz Esensinog asotimana,  prodaju se i distribuiraju na tržištima Srbije,  Crne Gore, Bosne i Heregovine, Makedonije, Bugarske, Azerbejdžana. Esensa uslužno proizvodi za kompanije sa Kipra, iz Rusije, Letonije i Albanije.

Naši proizvodni kapaciteti obuhvataju sledece oblike:

  • čvrsti oblici (tablete, kapsule)

  • polučvrsti oblici (masti, kreme, gelovi)

  • tečni oblici (sirupi, rastvori)


ESENSA ima 162 zaposlena, od kojih je 62 sa visokom stručnom spremom - farmaceuti, lekari, tehnolozi.


U skladu sa članom 495. Zakona o privrednim društvima („Sl. glasnik RS“ 36/2011 i 99/2011) privredno društvo Esensa d.o.o. Beograd objavljuje nacrt ugovora o pripajanju između Esensa d.o.o. Beograd i Essensa pharma d.o.o. Beograd.

Nacrt ugovora o pripajanju

 


Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency