proizvodi Esensa Beograd
Burra Active Age Defense Day Cream

BURЯA Active Age Defense Day Cream (Dnevni krem) namenjen je za svakodnevnu negu i regeneraciju, formulisan da zadovolji specifične potrebe kože ljudi koji su konstantno izloženi negativnom uticaju faktora spoljašnje sredine i stresa.

Sastav: Caprooyl Tetrapeptide, hijaluronska kiselina, beta-glukan, ulja marule i argana.dnevna krema

• obezbeđuje visok stepen hidratacije
• vidljivo ublažava postojeće bore i fine linije
• može se koristiti kao podloga za šminku
• idealne lagane teksture, koža ga brzo upija

 

Kako deluje BURЯA Dnevni krem za aktivnu negu kože

Caprooyl Tetrapeptide-3 stimuliše normalne metaboličke procese i sintezu važnih strukturnih proteina kože, na prvom mestu sintezu ključnih komponenata dermo-epidermalnog spoja: kolagena VII, fibronektina i laminina. Na ovaj način Caprooyl Tetrapeptide-3 ojačava strukturu vezivnog tkiva dermo-epidermalnog spoja, sprečavajući njegovo ravnanje koje se javlja sa godinama.
Dejstvom peptida na kožu, smanjuje se nastanak finih linija i bora i obezbeđuje se kontinuirana rehidratacija i regeneracija zrele kože.
Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji obezbeđuje hidrataciju kože. Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu i upravo ta osobina daje koži vedrinu i mladost.
Arganovo ulje pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože, nadoknađuje vlagu, ujednačava ten, smanjuje bore, zateže, regeneriše i podmlađuje kožu.
Ulje marule obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, štiti i podmlađuje, a koža ga lako i brzo apsorbuje.
Beta-glukan je prirodni polisaharid koji podstiče aktivnost imunog sistema i sintezu kolagena. Stimulišući prirodne procese regeneracije, održava optimalnu vlažnost kože i štiti je od spoljašnjih uticaja.

Esensa d.o.o. - Media Vision marketing agency